logo

logo rood

Tioga

De Tioga is een stukje kunstaas speciaal ontworpen voor baars en snoekbaars. Het unieke ontwerp van de body geeft beweging in het water waardoor er een swingende actie ontstaat die de rovers aantrekt. De ribbels aan de zijkant geven een mooie vibratie af, waardoor het een levensechte actie krijgt. Het hybride aasje heeft een worm achtig lichaam met een verdikking aan de voorkant en een mooie zwemstaart aan het eind. De verdikking aan de voorkant geeft ook een beetje extra stevigheid aan de shad zodat je haak beter blijft zitten. Er zit een stevige makreel lucht aan de softbait. De 5.1cm en 6.1 cm zijn goed toe te passen op een microjig of op de dropshot.
De Tioga 7.5cm en 9.9cm zijn perfect toe te passen voor zowel jigkop, dropshot,offsethooking, texas rig eigenlijk elke rig is toepasbaar op dit multi-inzetbare aasje. Deze wat grotere modellen zal vooral de snoekbaars en de snoek aantrekken maar ook zeker een grote baars zal hem niet laten gaan.
De Scent&taste formule zit echt volledig in het kunstaas verwerkt en zal ervoor zorgen dat na een aanbeet het aas wordt vastgehouden door de vis en geeft zo een maximale inhakings kans.

Tioga 2"/2.4"/2.9"/3.4"/3.9"

tioga

Model

Lengte

Geurstof

Verpakt per

2"

5.1 cm

Makreel

10

2.4"

6.1 cm

Makreel

9

2.9"

7.4 cm

Makreel

7

3.4"

8.6 cm

Makreel

6

3.9"

9.9 cm

Makreel

5

KLEUREN